6th ToT Understanding and Working with Conflict

Ja ha finalitzat el procés de selecció per la 6na edició de la “Formació per formadors – Understanding and Working with Conflict”, amb un excepcional nombre de sol·licitants per escollir, el que va fer que el procés de selecció fos molt més enrevessat. Més de 350 treballadors juvenils van fer la seva sol·licitud, i només teníem 20 places disponibles. Això va fer que el comitè de selecció ho tingués molt difícil, ja que la major part dels sol·licitants coincidien amb els requisits i tenien molt per contribuir.tot2016 (3)

Així doncs, després d’una meticulosa deliberació i moltes hores pensant, finalment vam prendre una decisió. La 6na edició de la Formació per a formadors acollirà joves constructors de pau de 16 països: Albània, Armènia, Azerbaidjan, Bòsnia i Hercegovina, Regne Unit, Croàcia, Finlàndia, Alemanya, Geòrgia, Moldàvia, Polònia, Rússia, Sèrbia, Espanya, Ucraïna, i Turquia. Estem molt entusiasmats per conèixer a tots i intercanviar coneixements sobre el treball juvenil, la construcció de la pau, els diferents mètodes i eines que utilitzen en el seu treball i, a través d’aquest curs de formació, ajudar-los a continuar difonent paraules i accions per fer emergir la Cultura de la Pau arreu del món.

La primera fase de la nostra formació Understanding and Working with Conflict es farà online, a partir del 30 de gener fins el 4 de març de 2017. La següent fase serà la formació presencial a Vilanova i la Geltrú (Barcelona, Espanya) del 11 al 18 de març de 2017, quan ens reunirem i disposarem amb un intens procés d’aprenentatge itot2016 (2) intercanvi de 7 dies. Las fase final d’aquest ToT serà el taller de seguiment, que comporta la realització d’un taller o activitat per part de cada participant al seu país de residència,  amb l’objectiu d’aplicar els coneixements adquirits en la formació.

Sentim que el ToT d’enguany serà un dels millors i estem desitjant conèixer a tots els nostres increïbles participants.

Aquest ToT, coordinat per la FCV, es realitza en associació amb el European Intercultural Forum-EiF (Alemanya), la Academy for Peace and Development-APD (Geòrgia) i el Gyumri Youth Initiative Center-YIC (Armènia) i s’ha pogut portar a terme gràcies al suport de la European Youth Foundation del Consell d’Europa.