Experiències en viu

Experiències en viu -Voluntariat Europeu

Què et motiva per fer un voluntariat? Quin creus que és l’avantatge? Per què un voluntariat internacional? Què és el que més gaudeixes de l’experiència?

La FCV realitzarà el proper 3 de desembre a les 12h una xerrada col·laborativa entre voluntàries i ex-voluntàries, d’aquesta manera les persones participants podràn conèixer de primera mà experiències de voluntariat europeu i el seu impacte.

L’activitat serivirà per resoldre dubtes, convidar als i les participants a desenvolupar un voluntariat i proporcionar informació sobre el programa de Comissió Europea: Cos Europeu de Solidaritat -CES i els projectes de Voluntariat Europeu.

La sessió és gratuïta i va especialment orientada a joves d’entre 18 i 30 anys.

Per participar pots completar el següent formulari d’inscripció o enviar un email a: info@catalunyavoluntaria.cat 

IMPORTANT! El mateix dia de la sessió rebràs un email amb l’enllaç a la plataforma zoom. Si accedeixes a través de l’ordinador podràs accedir directament a través de l’enllaç que t’enviarem. Si ho fas des del telèfon mòbil, caldrà que et descarreguis l’aplicació de zoom.

Aquesta activitat compta amb el suport del programa Cos Europeu de Solidaritat de Comissió Europea, de la Fundació Bancària «la Caixa», de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

2020-12-03 12:00 2020-12-03 13:00 Europe/Madrid Experiències en viu

15 d’octubre a les 17:30h. Sessió informativa per resoldre dubtes sobre el programa Cos Europeu de Solidaritat.

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat