Escape Room!

Let’s celebrate the European Day of Languages!
La FCV arriba amb una nova proposta! Ens agradaria celebrar el dia europeu de les llengües amb tots/es vosaltres, per això hem organitzat un joc on podràs conèixer curiositats i aprendre frases útils de diferents llengües tals com: l’anglès, francès, alemany, polonès, català, castellà… si superes totes les proves, podràs escapar de l’habitació! Acceptes el repte?
Per participar cal tenir entre 16 i 35 anys, tenir un nivell mínim d’anglès (llengua vehicular del joc) i apuntar-te enviant un email a: voluntariat@catalunyavoluntaria.cat mencionant el teu nom i cognom i els idiomes que parles amb el títol «Repte acceptat».
Les places són limitades, es confirmarà participació per ordre d’inscripció.
Dia i hora: dimarts 26 de setembre de 18 a 20h
T’esperem!

 

2017-09-26 18:00 2017-09-26 20:00 Europe/Madrid Escape Room!

Let’s celebrate the European Day of Languages! La FCV arriba amb una nova proposta! Ens agradaria celebrar el dia europeu de les llengües amb tots/es vosaltres, per això hem organitzat un joc on podràs conèixer curiositats i aprendre frases útils de diferents llengües tals com: l’anglès, francès, alemany, polonès, català, castellà… si superes totes les proves, podràs escapar de l’habitació! Acceptes el repte? […]

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat