Contact making event: EVS Power

Foto-grupo-CME-EVS-PowerEn termes globals, puc dir que aquesta experiència ha complert la majoria de les meves expectatives. La organització va fer una bona feina quant a contingut, logística del lloc i escollint el ‘trainer’, (l’Aleksandra) o encarregat de fer-nos arribar la informació. Vull destacar el seu rol, ja que per mi, ha sigut una peça fonamental per l’èxit d’aquest esdeveniment. La seva experiència en aquest àmbit, la seva personalitat i la seva motivació han sigut constants durant la nostra estanda.

Foto-equipo-españolUn altre punt a destacar també són els participants. Moltes d’elles eren persones involucrades a les seves respectives associacions, amb un paper actiu en elles i més o menys amb experiència. Crec que això ha ajudat a aprendre alguns aspectes tècnics, resoldre dubtes o fins i tot plantejar-me la idea de crear algun dia un projecte i fer-ho realitat. Puc dir que em vaig sentir molt acompanyat i molt ben acollit. Com a representant de la FCV i com a membre del ‘team Spain’, crec que vam fer un bon paper i vam aportar el nostre granet de sorra en tot moment. Personalment, el que més em va agradar i del que m’emporto el millor record, és el bon ambient i ‘bon rotllo’ entre tots. Encara estic en contacte en alguns d’ells, i estic convençut que a molts els tornaré a veure.

Juan Pablo.

Si voleu conèixer més experiències i curiositats sobre “Contact making event: EVS Power” a Letònia, us recomanem aquest article.