Projects

 • Understanding and Working with Conflict 2017

  De l’11 al 18 de març la FCV va acollir la formació per a formadors “Understanding and Working with Conflict”, a Vilanova i la Geltrú. La formació va reunir a un grup de 25 persones (seleccionades d’entre més de 350 candidatures) amb un objectiu principal: esdevenir formadors i ajudar les

 • Volunteering for Peace

  Formació que té com objectiu el ajudar a les organitzacions participants a aprofitar el potencial que té l’acció clau 1 (KA1) Servei Voluntari Europeu (SVE) del programa Erasmus+ com a estratègia per a reforçar les activitats de la xarxa i afavorir un voluntariat per la pau entre les persones joves

 • Youth Impact!

  La FCV durà a terme el Projecte de cooperació europeu per a la innovació i l’intercanvi de bones practiques (K2) Impacte juvenil: Reforçant les capacitats organitzatives per construir la pau a Europa. El projecte, acaba de començar i és el resultat d’un treball conjunt de 6 entitats no lucratives i

 • Understanding and Working with Conflict 2015

  4ª formació internacional que la FCV organitza sobre gestió de conflictes, dedicat en aquesta ocasió, de forma específica, a ajudar als participants a dissenyar i realitzar formacions de qualitat al voltant de la transformació de conflictes.

 • Let’s Play, Sing and Dance Together!

  Projecte per explorar les igualtats i diferències en les composicions europees: ètnica, clàssica, jazz, rap i pop; de la música, cançons i balls, desenvolupant el sentit i la comprensió de la diversitat.

 • Peacebag for EuroMed Youth

  “Peace Bag for Euromed Youth” és un projecte de llarga durada que té com a objectiu difondre l’educació per a la Pau, el diàleg intercultural i el treball amb els joves, creant un conjunt d’eines de treball, mètodes, estudis de casos, conceptes clau, informació i activitats pràctiques que els joves

 • Mainstreaming Peace Education

  Projecte Grundtvig que té com a objectiu desenvolupar un enfocament transnacional coherent sobre l’educació per a la pau com un element en la formació permanent d’adults; fomentant la ciutadania activa, el diàleg intercultural, la igualtat de gènere i la cohesió social a Europa.

 • 25 Stories for Peace

  Col·lecció d'històries personals publicades amb motiu de la celebració del 25 aniversari "UNOY Peacebuilders", com a forma d'honrar la contribució dels joves en el camp de la construcció de la pau.

 • Seminari de construcció de la xarxa PeaceBag

  Del 18 al 26 d’octubre del 2014 va tenir lloc el seminari de construcció de la xarxa “PeaceBag for EuroMed Youth” a Vilanova i la Geltrú.

 • Training Series: Understanding and Working with Conflict 2014

  Sèrie de cursos de formació que tenen com a objectiu ajudar als joves a obtenir una nova i millorada apreciació dels conflictes, donant-los habilitats pràctiques i eines per transformar els conflictes i aprendre d'ells.

 • 360º Peace in Media

  Projecte que té com a objectiu proporcionar als joves una comprensió més profunda de la relació entre els mitjans de comunicació i la construcció de pau i dotar-los d’habilitats en l’anàlisi crítica de la llibertat d’expressió i informació en els contextos de conflicte (social, militar, interessos).