Yoga i Mindfulness

Per apuntar-te envia un email a: peacebag@gmail.com

El ioga, la meditació, la consciència (mindfulness) i la contemplació estan rebent cada vegada l’atenció de més persones, independentment de la seva cultura, educació o religió. En comptes de ser considerades pràctiques místiques d’antigues religions orientals o filosofies esotèriques, es veuen cada cop més com a tecnologies arrelades en evidències de la psicologia i la neurociència. La consciència s’ha convertit en la base de nombroses intervencions terapèutiques, tant en tractaments de salut, com en la millora del benestar i la felicitat. Per a milions de persones de tot el món, la consciència s’ha convertit en una opció d’estil de vida, potenciant i enriquint la seva vida quotidiana.

L’objectiu d’aquest taller no només és entendre què és la consciència, sinó també mostrar diferents eines i metodologies per posar-ho en pràctica i mantenir-ho. Les sessions s’estructuraran de la següent manera:

1. Introducció al mindfulness
2. Connectar-se amb un mateix
3. Mindfulness i estils de vida
4. Contribuir a la societat mindful

Les sessions són complementàries, per això és important que participeu en les 4 sessions.

La facilitadora del taller serà l’Asmin, actual voluntària SVE a la FCV. L’Asmin ha estat vivint un any a l’Índia, durant el qual va obtenir el certificat com a instructora de ioga de l’Institut de Ioga de Bombay, un dels instituts més antics en aquesta disciplina. A més, també ha dut a terme un curs sobre meditació Vipassana.

Es recomana que porteu roba còmode. Disposarem d’estoretes de ioga, però si en tens i vols, pots portar la teva!

Les sessions es duran a terme en anglès. Les places són limitades.

2017-10-10 18:30 2017-10-10 20:00 Europe/Madrid Yoga i Mindfulness

Per apuntar-te envia un email a: peacebag@gmail.com El ioga, la meditació, la consciència (mindfulness) i la contemplació estan rebent cada vegada l’atenció de més persones, independentment de la seva cultura, educació o religió. En comptes de ser considerades pràctiques místiques d’antigues religions orientals o filosofies esotèriques, es veuen cada cop més com a tecnologies arrelades […]

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat