Taller “No Hate Speech, Please”

Vols aprendre més sobre què és el discurs de l’odi i com enfrontar-se a ell?

A la Fundació Catalunya Voluntària-FCV estem organitzant un taller per ajudar-te a descobrir com reaccionar davant del discurs d’odi, al qual ens agradaria convidar-te.

Però abans, deixeu-me presentar-me: Hola, sóc la Roberta, voluntària a la FCV des del març, i des que l’any passat vaig formar part de la iniciativa ‘No Hate Speech UK’, vull fer aquest taller, per compartir el que vaig aprendre aquests últims anys , a Itàlia, al Regne Unit (on vaig participar en diverses formacions de la campanya ‘No Hate Speech’) i durant aquest temps que porto vivint a Barcelona.  

El taller abordarà, d’una manera dinàmica i interactiva, temes com ara definir el discurs de l’odi, el ciberassetjament i com tractar amb ell.

El taller ‘No hate speech, please’ tindrà lloc a la primera planta, a la Casa del Mar, el proper 12 de setembre, de 17:00 a 19:00.

La iniciativa forma part de la campanya ‘No Hate Speech’ del Consell d’Europa.

Per inscriure’t només necessites apuntar-te en aquest enllaç. Les places són limitades i la participació al taller és gratuïta, pel que et recomanem inscriure’t al més aviat possible.

Per a qualsevol informació complementària, no dubtis adreçar-te a projectes.pau@catalunyavoluntaria.cat.

T’esperem!

Per a més informació sobre la campanya, pots consultar aquest enllaç.

2018-09-12 17:00 2018-09-12 19:00 Europe/Madrid Taller “No Hate Speech, Please”

Vols aprendre més sobre què és el discurs de l’odi i com enfrontar-se a ell? A la Fundació Catalunya Voluntària-FCV estem organitzant un taller per ajudar-te a descobrir com reaccionar davant del discurs d’odi, al qual ens agradaria convidar-te. Però abans, deixeu-me presentar-me: Hola, sóc la Roberta, voluntària a la FCV des del març, i […]

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat