¡Rompe tus estereotipos!

A través d’activitats creatives, reflexionarem sobre els estereotips, prejudicis i discriminacions, i, buscarem maneres de superar-los.

Per apuntar-vos al taller heu de completar la inscripció que torbareu fent clic aquí abans del 27 de juny. Les places són limitades, doncs us recomanem apuntar-vos el més aviat possible.

El taller tindrà lloc a l’aula 3 de la 1ª planta de la Casa del Mar. Per a qualsevol informació complementària, podeu enviar un email a pau@catalunyavoluntaria.cat o trucar al 934124493

Qui farà el taller?

La Júlia, llicenciada en antropologia social i cultural, col·labora amb la FCV com a voluntària. El taller és resultat del curs de formació “Peacebuilding framework competence in youth work and NFE in Europe” que va tenir lloc a Croàcia i va ser dedicat a l’educació no reglada com a eina afavorir un canvi social.

2018-06-28 16:00 2018-06-28 18:30 Europe/Madrid ¡Rompe tus estereotipos!

A través d’activitats creatives, reflexionarem sobre els estereotips, prejudicis i discriminacions, i, buscarem maneres de superar-los. Per apuntar-vos al taller heu de completar la inscripció que torbareu fent clic aquí abans del 27 de juny. Les places són limitades, doncs us recomanem apuntar-vos el més aviat possible. El taller tindrà lloc a l’aula 3 de […]

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat