Let’s speak English… instead of Catalenglish!

Ets jove i tens entre 18 i 30 anys? Tens planejat participar en projectes de mobilitat internacional, camps de treball, campaments o cursos d’estiu, intercanvis juvenils, seminaris o cursos de formació? T’agradaria millorar el teu nivell d’anglès parlant, escoltant, compartint i relacionant-te amb altres persones? Llavors aquests tallers són perfectes per a tu!

Els tallers tindran lloc els dimarts 14, dijous 16, dimarts 21 i dijous 23 de juny de 17:00 a 18:30 a la Casa del Mar, al c/ Albareda 1-13, Barcelona.

Afanya’t i apunta’t omplint aquest formulari!

*Els tallers són gratuïts.

Aquesta activitat compta amb el suport del programa Erasmus+ de Comissió Europea, de la Fundació Bancària “la Caixa”, de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

2016-06-16 17:00 2016-06-16 18:30 Europe/Madrid Let’s speak English… instead of Catalenglish!

Ets jove i tens entre 18 i 30 anys? Tens planejat participar en projectes de mobilitat internacional, camps de treball, campaments o cursos d’estiu, intercanvis juvenils, seminaris o cursos de formació? T’agradaria millorar el teu nivell d’anglès parlant, escoltant, compartint i relacionant-te amb altres persones? Llavors aquests tallers són perfectes per a tu! Els tallers […]

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat