Let’s Move the Laugh

A través de jocs i dinàmiques anirem connectant-nos amb l’estat de joc, l’espontaneïtat, la creativitat, el goig i la pau mental. A través del riure profund alliberarem les tensions i l’estrès. Anirem cap a un estat de benestar i tranquil·litat.
L’objectiu és passar una bona estona i viure l’experiència present.

Si tens temps per gaudir del moment present, gaudir amb tu mateix/a i amb el grup… Apunta’t fent clic aquí!

Cada trobada és independent de l’anterior
Es pot assistir individualment a una o varies de les sessions, o venir als 4 tallers.

Si decideixes apuntar-te, només demanem compromís, ja que és totalment gratuït, i, si finalment no pots venir, avisar el més aviat possible per alliberar la plaça i poder-la oferir una altra persona interessada.

Qui farà les sessions?
L’Alberto Jiménez, és estudiant d’integració social i coaching lúdic. Va realitzar un voluntariat europeu a Romania i posteriorment, ha participat en altres projectes de mobilitat internacional, desenvolupant gran interés pel benestar de les persones.

 

2018-06-19 18:00 2018-06-19 19:30 Europe/Madrid Let’s Move the Laugh

A través de jocs i dinàmiques anirem connectant-nos amb l’estat de joc, l’espontaneïtat, la creativitat, el goig i la pau mental. A través del riure profund alliberarem les tensions i l’estrès. Anirem cap a un estat de benestar i tranquil·litat. L’objectiu és passar una bona estona i viure l’experiència present. Si tens temps per gaudir […]

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat