Informa’t, tu també pots participar!

Vine i Informa’t! Tu també pots participar

La FCV realitza sessions informatives, pràcticament setmanals, sobre les diferents oportunitats i projectes amb els quals treballem i que són d’interès per molts dels joves. Les sessions comencen a les 16h i tenen una durada aproximada d’una hora, durant la qual es proporciona informació sobre programes com el Voluntariat EuropeuIntercanvis JuvenilsFormacions i Pràctiques Professionals, entre d’altres.

Cal confirmar assistència enviant un email a info@catalunyavoluntaria.cat o bé, trucant al 93 412 44 93.

Aquesta activitat compta amb el suport del programa Erasmus+ de Comissió Europea, de la Fundació Bancària “la Caixa”, de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

2019-01-09 16:00 2019-01-09 17:00 Europe/Madrid Informa’t, tu també pots participar!

Vine i Informa’t! Tu també pots participar La FCV realitza sessions informatives, pràcticament setmanals, sobre les diferents oportunitats i projectes amb els quals treballem i que són d’interès per molts dels joves. Les sessions comencen a les 16h i tenen una durada aproximada d’una hora, durant la qual es proporciona informació sobre programes com el Voluntariat Europeu, Intercanvis Juvenils, Formacions i Pràctiques Professionals, entre […]

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat