ImproCrea!

Amb els tallers ImproCrea s’espera que els i les participants perdin la vergonya cap a l’inesperat, descobreixin l’improvisardor/a que hi ha dintre de cadascun/a, perdin la por a fer el ridícul i sobretot a acceptar-se, acceptar i a no jutjar. El més important és el joc en equip i tenir ganes de divertir-se.

Els i les participants podran:

-Aprendre les tècniques bàsiques de la Impro Teatral mitjançant jocs i exercicis.

-Desenvolupar la creativitat, la imaginació, competències comunicatives i expressió corporal.

-Acceptar les propostes dels companys/es.

-Treballar les emocions i personatges.

T’apuntes? Ja pots fer la inscripció!

Dirigit a joves d’entre 18 i 35 anys. Els dijous 18 i 25 d’octubre i 8, 15, 22 i 29 de novembre (6 sessions) de 18 a 19:30h.Les sessions són gratuïtes. Les places són limitades.

Qui farà les sessions?

L’Isaac Cano és improvisador des de fa 2 anys i mig. Actualment, està fent cursos d’Impro en anglès amb el grup B.I.G (Barcelona Improv Group).  També està apuntat a l’Impro Training Center . Té previst participar en el BiGIF5 que és el festival més gran d’impro d’Europa i que es realitzarà a Barcelona i al Improv Fest Ireland 2018 que es realitzarà a Dublín.

2018-11-08 18:00 2018-11-08 19:30 Europe/Madrid ImproCrea!

Amb els tallers ImproCrea s’espera que els i les participants perdin la vergonya cap a l’inesperat, descobreixin l’improvitzardor/a que hi ha dintre de cadascun/a, perdin la por a fer el ridícul i sobretot a acceptar-se, acceptar i a no jutjat. El més important és el joc en equip i tenir ganes de divertir-se.

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat