#ErasmusDays 2020

Informa’t sobre el Voluntariat Europeu!

Saps que és el Cos Europeu de Solidaritat?

La FCV realitzarà el proper 15 d’octubre a les 17:30h una sessió informativa en línia per explicar i resoldre dubtes sobre el programa de Comissió Europea: Cos Europeu de Solidaritat -CES i els projectes de Voluntariat Europeu.

Quins tipus de projectes hi ha? A quins països puc anar? Quines són les condiciones de participació? Per on començo? Descobreix quins projectes tenim disponibles i sigues part de canvi social!

La sessió és gratuïta i va especialment orientada a joves d’entre 18 i 30 anys.

Per participar pots completar el següent formulari d’inscripció o enviar un email a: dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat 

IMPORTANT! El mateix dia de la sessió rebràs un email amb l’enllaç a la plataforma zoom. Si accedeixes a través de l’ordinador podràs accedir directament a través de l’enllaç que t’enviarem. Si ho fas des del telèfon mòbil, caldrà que et descarreguis l’aplicació de zoom.

Consulta totes les activitats del mes d’octubre 2020!

Aquesta activitat compta amb el suport del programa Cos Europeu de Solidaritat de Comissió Europea, de la Fundació Bancària “la Caixa”, de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

2020-10-15 17:30 2020-10-15 18:30 Europe/Madrid #ErasmusDays 2020

15 d’octubre a les 17:30h. Sessió informativa per resoldre dubtes sobre el programa Cos Europeu de Solidaritat.

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat