Educació no formal

Educació no-formal i voluntariat en espais de lleure juvenil

Què és l’educació no-formal? Quina relació té amb el voluntariat? Què pot aportar-nos en un espai de lleure juvenil per fomentar l’integració?

La FCV realitzarà el proper 29 d’octubre a les 17:30h una xerrada interactiva en línia per totes aquelles persones que tinguin interès en conèixer què és l’educació no-reglada, el seu gran valor afegit, quina relació té amb el voluntariat, que pot aportar-nos en espais de lleure i debatre com podem implementar metodologies d’educació no-formal en línia.

La sessió és gratuïta.

Per participar pots completar el següent formulari d’inscripció o enviar un email a: dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat 

IMPORTANT! El mateix dia de la sessió rebràs un email amb l’enllaç a la plataforma zoom. Si accedeixes a través de l’ordinador podràs accedir directament a través de l’enllaç que t’enviarem. Si ho fas des del telèfon mòbil, caldrà que et descarreguis l’aplicació de zoom.

Consulta totes les activitats del mes d’octubre 2020!

Aquesta activitat compta amb el suport del programa Erasmus+, Cos Europeu de Solidaritat de Comissió Europea, de la Fundació Bancària “la Caixa”, de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

2020-10-29 17:30 2020-10-29 18:30 Europe/Madrid Educació no formal

29 d’octubre a les 17:30h. Xerrada per totes aquelles persones que vulguin conèixer què és l’educació no-reglada.

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat