Sensibilitzant sobre la diversitat funcional infantil

Sensibilitzant sobre la diversitat funcional infantil

La FCV realitzarà el proper 30 de juliol a les 12h una xerrada en línia amb la Fundació Nexe sobre la diversitat funcional infantil. 

Descripció del taller:

Durant el taller ‘Sensibilitzant sobre la diversitat funcional infantil’, parlarem amb la Fundació Nexe, una organització no governamental amb seu a Barcelona que treballa amb nens amb discapacitats greus, oferint-los atenció i suport.

Un dels treballadors de la fundació ens explicarà la situació i els problemes als quals s’enfronten cada dia els nens i nenes amb discapacitat i descobrirem quines són les formes d’ajuda que podem fer totes les persones.

Aquesta activitat s’enmarca en el projecte europeu ‘Through the Lens of the Other’ Mirades Interseccionals, que té com a objectiu promoure actituds positives envers la discriminació i la integració social dels grups discriminats i reduir els prejudicis.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom. Us enviarem l’enllaç a la sala de zoom via email tan bon punt feu la inscripció.

Per participar pots completar el següent formulari d’inscripció o enviar un email a: voluntariat@catalunyavoluntaria.cat 

Aquesta activitat compta amb el suport del programa Erasmus+ de Comissió Europea i de la Fundació Bancària “la Caixa”.

2021-07-30 12:00 2021-07-30 13:00 Europe/Madrid Sensibilitzant sobre la diversitat funcional infantil

Xerrada oberta per reflexionar sobre el llenguatge, conceptes i vocabulari emprat quan parlem de diversitat funcional.

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat