Debat Interseccionalitat

Interseccionalitat. Debat sobre feminisme virtual en èpoques de la Covid-19

La FCV realitzarà el proper 24 de novembre a les 18:30h un debat per reflexionar sobre com viu el feminisme l’adaptació a la vida en línia, i quines són les intersecciones que es creuen. L’activitat va dirigida a totes aquelles persones que tinguin interès en conèixer i reflexionar sobre les noves dificultats que afronten les dones amb la feina en línia, les eines digitals i la convivència a casa. 

La sessió és gratuïta. Hi haurà dues convidades especials.

Per participar pots completar el següent formulari d’inscripció o enviar un email a: info@catalunyavoluntaria.cat 

IMPORTANT! El mateix dia de la sessió rebràs un email amb l’enllaç a la plataforma zoom. Si accedeixes a través de l’ordinador podràs accedir directament a través de l’enllaç que t’enviarem. Si ho fas des del telèfon mòbil, caldrà que et descarreguis l’aplicació de zoom.

Aquesta activitat s’enmarca en el projecte europeu ‘Through the Lens of the Other’ Mirades Interseccionals, compta amb el suport del programa Erasmus+ de Comissió Europea, de la Fundació Bancària “la Caixa” i de la Diputació de Barcelona.

2020-11-24 18:30 2020-11-24 19:30 Europe/Madrid Debat Interseccionalitat

Debat per reflexionar sobre com viu el feminisme l’adaptació a la vida en línia, i quines són les intersecciones que es creuen.

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat