Conceptes migratoris

Conceptes de les migracions

La FCV realitzarà el proper 1 de desembre a les 17:30h una xerrada oberta sobre els conceptes de les migracions. 

Cada mot té el seu significat i depenen del context específic, aquests mots poden tenir una càrrega negativa o positiva. En definitiva, les paraules no són neutres. En l’àmbit dels processos migratoris la connotació negativa dels mots és una situació, desafortunadament, recorrent. En aquesta taula rodona analitzarem el vocabulari vinculat als processos migratoris i tothom qui vulgui aportar la seva perspectiva hi és convidat. A més a més comptarem amb un parell de testimonis que han viscut la situació d’emigrar del seu país.

La sessió és gratuïta. 

Per participar pots completar el següent formulari d’inscripció o enviar un email a: dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat 

IMPORTANT! El mateix dia de la sessió rebràs un email amb l’enllaç a la plataforma zoom. Si accedeixes a través de l’ordinador podràs accedir directament a través de l’enllaç que t’enviarem. Si ho fas des del telèfon mòbil, caldrà que et descarreguis l’aplicació de zoom.

Aquesta activitat s’enmarca en el projecte europeu ‘Through the Lens of the Other’ Mirades Interseccionals, compta amb el suport del programa Erasmus+ de Comissió Europea, de la Fundació Bancària “la Caixa” i de la Diputació de Barcelona.

2020-12-01 17:30 2020-12-01 18:30 Europe/Madrid Conceptes migratoris

Xerrada oberta per reflexionar sobre el llenguatge, conceptes i vocabulari emprat quan parlem de migracions.

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat