Canvi=Oportunitat

Taller per la descoberta d’un/a mateix/a: Canvi=Oportunitat

Per canviar, el primer pas és acceptar que hi ha  alguna cosa en la teva vida que vols canviar, sense jutjar-te a tu mateix/a sinó, al contrari, amb el permís per a viure l’aventura que suposa començar una nova etapa.

Mitjançant el diàleg i diverses activitats, en aquest taller podràs veure com el fet de voler canviar quelcom de la teva vida és del tot normal i aprendre diferents maneres de fer els canvis necessaris per arribar als resultats desitjats.

En aquest taller aprendràs a:

  • Entendre que tot canvi comença per un pensament.
  • Acceptar que formes part d’un procés de canvi.
  • Tractar-te amb més gentilesa.
  • Establir fites que t’ajudin a sentir-te útil.
  • Qualsevol altre aprenentatge que sorgeixi.

El taller tindrà lloc el proper dimarts 18 de desembre, de 18 a 19:30h a la Casa del Mar, c/Albareda 1-13, Aula 3 de la 1a planta.

Si vols participar, pots omplir aquest formulari en línia o bé enviar-nos el teu nom, cognoms i data de neixament per correu electrònic, a projectes@catalunyavoluntaria.cat

El taller es realitza en un grup reduït i el registre en l’activitat té lloc en un estricte ordre d’inscripció,  motiu pel qual, si vols participar, et recomanem inscriure’t el més aviat possible. El taller és gratuït.

Taller realitzat per: Fio Lertora
Blogger de Benestar i practicant de Psicoteràpia i Sanació Holística
@fiolertora
http://fiolertora.wordpress.com

2018-12-18 18:00 2018-12-18 19:30 Europe/Madrid Canvi=Oportunitat

Taller per la descoberta d’un/a mateix/a: Canvi=Oportunitat Per canviar, el primer pas és acceptar que hi ha  alguna cosa en la teva vida que vols canviar, sense jutjar-te a tu mateix/a sinó, al contrari, amb el permís per a viure l’aventura que suposa començar una nova etapa. Mitjançant el diàleg i diverses activitats, en aquest […]

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat