Curs Bàsic d’Anglès: segona edició!

Estàs seleccionat/da en un projecte de mobilitat europeu i vols donar un repàs al teu anglès abans d’anar-te’n?
T’agradaria participar en un Servei Voluntari Europeu -SVE, curs de formació o intercanvi juvenil i necessites aprendre a comunicar-te en aquest idioma?

Aquest CURS BÀSIC D’ANGLÈS és el que busques! Apunta’t!

CALENDARI DE LES CLASSES:

Els dimecres 13, 20 i 27 de juliol i 3 de agost de 18.00 a 19.30

Les sessions tindran lloc en la Casa del Mar, c/ Albareda, 1-13, 2n2a, 08004, Barcelona.

*Les classes són gratuïtes però les places són limitades (8). *Les classes estan obertes exclusivament als joves que tenen entre 18 i 30 anys. *Les persones seleccionades han de participar en un mínim de 3 sessions. *Si no s’arriba al nombre mínim de persones inscrites (5), els tallers es podran cancel·lar.

Aquesta activitat compta amb el suport del programa Erasmus+ de Comissió Europea, de la Fundació Bancària “la Caixa”, de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

2016-07-13 18:00 2016-07-13 19:30 Europe/Madrid Curs Bàsic d’Anglès: segona edició!

Estàs seleccionat/da en un projecte de mobilitat europeu i vols donar un repàs al teu anglès abans d’anar-te’n? T’agradaria participar en un Servei Voluntari Europeu -SVE, curs de formació o intercanvi juvenil i necessites aprendre a comunicar-te en aquest idioma? Aquest CURS BÀSIC D’ANGLÈS és el que busques! Apunta’t! CALENDARI DE LES CLASSES: Els dimecres […]

comunicacio@catalunyavoluntaria.cat