1 Hour in Armenia

1 hour in Armenia (1)Rebecca Hovhannisyan, la voluntària que està fent el seu Servei Voluntari Europeu aquí a la FCV, va organitzar l’esdeveniment “1 Hour in Armenia“, amb la col·laboració de l’ACAB – Armenian Cultural Association of Barcelona. Durant l’esdeveniment la Rebecca ens va presentar la cultura armènia, donant-nos molta informació sobre el país i explicant-nos per què val realment la pena visitar i explorar Armènia. L’esdeveniment va tenir lloc el 19 de maig a les 19.00h a la Casa Armènia a Barcelona, ​​que va acollir uns deu participants de diverses nacionalitats que viuen i treballen a la ciutat.

Durant l’esdeveniment vam poder veure una presentació i relacionar-nos de manera interactiva. Primer, vam escoltar una cançó típica armènia tocada en viu amb un pia1 hour in Armenia (3)no i vam veure un breu però complet vídeo titulat “Per què Armènia?“.

Després, la Rebecca ens va ensenyar una presentació sobre les “25 raons per les que MAI HAURIES VISITAR Armènia” per estimular als participants. A més, si algú volgués visitar la meravellosa Armènia en futur, la Rebecca ens va presentar un llistat molt interessant amb totes les coses extraordinàries que es poden fer gratis a la capital armènia, Erevan. Un exemple? Anar a una perruqueria on tallen els cabells gratis o donar una volta pel centre de la ciutat en bici!

L’esdeveniment es va acabar amb un pica pica de productes típics armenis.