Qui ho diria?

Em trobo a mitjans de l’experiència SVE i mai hagués dit que em trobaria ara en aquesta situació ja que m’estic plantejant quedar-me quant acabi el projecte i buscar feina en quant als meus estudis. M’he adaptat molt bé i m’agrada la vida aquí. La gent en general és molt maca i acollidora i especialment, els hi agrada que gent de cultura espanyola visqui aquí, tenim un caràcter similar- em penso. Així em sento, mai et pots sentir com a casa, però sí que suficientment a gust com per allargar una experiència tant imprevisible.

L’anglès, tot i que l’he de millorar moltíssim, ja no és un problema com era a l’inici, per entendre tot i poder expressar-me. L’accent dels irlandesos s’entén perfectament i ells s’esforcen quan veuen que ets de fora. Tot i així, sempre és bo fer activitats i llegir pel teu compte per tal de millorar el màxim.

El clima és una de les dificultats si no estàs acostumada al fred i la pluja però és qüestió d’adaptar-se i portar sempre roba d’abric per si un cas. A més, els paisatges i en general, la cultura, és meravellosa. El projecte és motivant ja que em donen molta llibertat per incloure activitats d’interès i sempre estan oberts a sentir noves idees i millorar el sistema.

La gent amb la que visc fa que em senti còmoda i ens hem convertit en una “família” en la que, com a totes les famílies, sorgeixen problemes però ens esforcem per solucionar-ho i ens cuidem entre tots. Crec que, en el meu cas que visc amb tres noies alemanyes i un noi escocès, he influït bastant en tenir un contacte més proper i una filosofia menys quadriculada i estructurada. Com també jo he après moltíssim en quant  a la gestió i previsió de les coses.

Encara queda temps per davant i mai se sap que pot passar però tinc la sensació que em quedaré més temps del que esperava  a Irlanda o, almenys és el que m’agradaria.

Animaria a qualsevol persona a viure aquesta experiència tan enriquidora. M’acomiado amb una de les fotos que més m’agrada. Si una cosa ens encanta és VIATJAR!

Miriam

Comments are closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies