Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Els seminaris i cursos de formació van adreçats a totes aquelles persones, majors de 18 anys, que actualment siguin, o hagin estat, membres actius d’entitats no lucratives i del tercer sector, voluntaris o assalariats, amb interès en desafiar al seu treball i estils de vida.

Esdeveniment –Competence Peacebuilding Framework -3 participants -COMPLET

Del 26 al 28 de setembre de 2018 a Krusevac, Sèrbia. L’esdeveniment té com a objectiu mostrar, inspirar, motivar a persones joves per abordar el tema de la pau dins del seu treball fent ús de diferents mètodes creatius alhora que educatius. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció.

Els intercanvis juvenils s’adrecen als joves d’entre 18 i 25 anys (a excepció del cap de grup, pel qual el límit d’edat és 35 anys) interessats en els temes de l’intercanvi. Els participants conviuen durant uns dies fent activitats, tallers, jocs, en torn una temàtica concreta per afavorir el coneixement de les diferents cultures.

Intercanvi Juvenil – Adarró fa més de 2500 anys  – 7 participants i un/a cap de grup -COMPLET

Del 7 al 15 d’agost de 2018 a Vilanova i la Geltrú. Té com objectiu aprendre a aprofitar els recursos naturals del territori i conèixer el món de la permacultura. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

El Servei Voluntari Europeu -SVE va dirigit a totes les persones joves d’entre 18 i 30 anys. El voluntari/a realitzarà una estada en una entitat situada en un altre país d’Europa, durant un període d’entre 2 setmanes i 12 mesos.

Projectes aprovats:

Servei Voluntari Europeu – Hands on 1 voluntari/a 

De l’1 d’octubre 2018 al 30 de setembre de 2019 (12 mesos) a Kaišiadorys, Lituània. La persona voluntària participarà en diverses activitats i jocs juntament amb els infants. Ajudarà i organitzarà diferents tallers d’artesania, com papiroflèxia, ceràmica, cosir, figures de fang, titelles de teatre, etc. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Cultural Seeds -1 voluntari/a 

De l’1 d’octubre de 2018 – 31 de juliol de 2019 (10 mesos) a Setúbal, Portugal. Projecte educatiu per donar a les persones i la comunitat la responsabilitat de la protecció i millora del medi ambient, promoure activitats que els acostin a la natura i a les pràctiques de foment d’una horticultura sostenible.  Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Kaunas Natural Park  -1 voluntari/a

De l’1 d’abril 2019 al 27 de setembre de 2019 (6 mesos) a Kaunas, Lituània. Les persones voluntàries seran les assistents dels especialistes de la natura, geografia, gestió, turisme i història del parc. Aquí trobaràs més informació!


Demana’ns més info! Pots enviar la teva sol·licitud (currículum i carta de motivació, tots dos en anglès) per qualsevol dels projectes mencionats a: info@catalunyavoluntaria.cat

La FCV farà arribar les candidatures a les entitats d’acollida, qui faran la selecció de les persones voluntàries.

Dades de la FCV com entitat d’enviament:

EVS- Coordinator: Ana Maria Gongadze | Email: info@catalunyavoluntaria.cat
IE Ref: 2016-1-ES02-KA110-007958 | PIC: 948208272