Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Les pràctiques professionals ofereixen l’oportunitat de tenir una experiència de feina real, en un altre país europeu, dins del sector professional escollit. Dirigides a joves d’entre 18 i 29 anys.

TLN Mobilicat -Ampliant Horitzons: Pràctiques professionals a Europa -25 participants 

Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral. Aquí trobaràs més informació!

De l’1 de març fins al 6 de juny 2019 a Preston, Regne Unit. Fitxa d’inscripció pràctiques a Regne Unit.
Del 23 d’abril fins al 31 de juliol 2019 a Amarante, Portugal. Fitxa d’inscripció pràctiques a Portugal.
De l’11 de juny fins al 17 de setembre 2019 a Pesaro, Itàlia. Fitxa d’inscripció pràctiques a Itàlia.

Els seminaris i cursos de formació van adreçats a totes aquelles persones, majors de 18 anys, que actualment siguin, o hagin estat, membres actius d’entitats no lucratives i del tercer sector, voluntaris o assalariats, amb interès en desafiar al seu treball i estils de vida.

Seminari -General Assembly WoH -1 participant

Del 13 al 15 de desembre de 2018 a Riga, Letònia. L’objectiu principal de la trobada és fer contacte amb les entitats que col·laboren de forma continuada amb l’entitat, i amb altres entitats que han tingut part en projectes en comú. D’aquesta manera, es pretén planejar de forma conjunta el futur, noves idees i propostes per continuar la col·laboració entre totes les organitzacions. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Formació -Strengthening Capacities for Youth -Led Peace Initiatives -3 participants 

Sèrie de 3 cursos de formació. El primer curs, en línia, té lloc del 14 de gener al 10 de febrer. El segon curs, presencial, té lloc de l’11 al 19 de febrer a Geòrgia. El tercer curs, presencial, té lloc del  13 al 21 maig a Geòrgia. El projecte reunirà a joves líders per dissenyar processos de formació i iniciatives de construcció de pau dirigides a altres persones joves i adquiriran coneixements teòrics i pràctics sobre la gestió de conflictes, la comunicació no violenta i la metodologia de la formació no reglada i intercultural. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Formació -Get Inspired! Youth Worker Life Coaching Training -4 participants -Properament més informació!

Del 15 al 23 de gener de 2019 a Flaxley, Regne Unit.

Els intercanvis juvenils s’adrecen als joves d’entre 18 i 25 anys (a excepció del cap de grup, pel qual el límit d’edat és 35 anys) interessats en els temes de l’intercanvi. Els participants conviuen durant uns dies fent activitats, tallers, jocs, en torn una temàtica concreta per afavorir el coneixement de les diferents cultures.

Intercanvi Juvenil – Class Privilege  – 5 participants i un/a cap de grup -Properament més info!

Mes d’abril de 2019, dates per confirmar, a Catalunya.

Els projectes de voluntariat van dirigits a totes les persones joves d’entre 18 i 30 anys. El voluntari/a realitzarà una estada en una entitat situada en un altre país d’Europa, durant un període d’entre 2 setmanes i 12 mesos.

Projectes aprovats:

Servei Voluntari Europeu – Beyond Borders 1 voluntari/a 

Del 3 de gener al 31 de desembre 2019 (12 mesos) a Rietava, Lituània. Els temes del projecte van des de temps de lleure, polítiques juvenils, autoexpressió fins a estil de vida saludable, creativitat, cultura, communicació. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – NesilFEST 1 voluntari/a 

Del 15 de gener al 15 de març 2019 (2 mesos) a Ankara, Turquia. La idea del projecte és mantenir una millor comunicació entre els i les joves i el col·lectiu de gent gran, involucrant-los en diferents activitats per desenvolupar diferents competències i habilitats. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Kaunas Natural Park  -1 voluntari/a

De l’1 d’abril 2019 al 27 de setembre de 2019 (6 mesos) a Kaunas, Lituània. Les persones voluntàries seran les assistents dels especialistes de la natura, geografia, gestió, turisme i història del parc. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Transylvanian Youth 2 voluntari/a -COMPLET!

Del 15 de gener al 15 de juliol de 2019 (6 mesos) a Sighishoara, Romania. Per promocionar en línea els monuments històrics de la ciutat, creació de pàgines a la Viquipèdia en anglès i la llengua materna, promoure l’interculturalitat de Sighisoara a través de visuals (vídeo i foto), inspirat en la pàgina ‘Humans of New York’. Aquí trobaràs més informació!

Altres projectes de voluntariat amb inscripcions obertes:

-Projectes de voluntariat a Belfast. 4 voluntaris/es per 11 mesos, des del mes de juliol 2019 fins al juny 2020. Més info i fitxa d’inscripció!

-Voluntariat social a Palermo, Itàlia. 1 voluntari/a per 10 mesos, des del 13 de gener fins a l’1 de novembre 2019. Més info!

-Voluntariat amb Vicolocorto a Pesaro, Itàlia. 2 voluntaris per 8 mesos de l’1 de febrer fins al 26 de setembre de 2019. Més info!


Demana’ns més info! Pots enviar la teva sol·licitud (currículum i carta de motivació, tots dos en anglès) per qualsevol dels projectes mencionats a: info@catalunyavoluntaria.cat

La FCV farà arribar les candidatures a les entitats d’acollida, qui faran la selecció de les persones voluntàries.

Dades de la FCV com entitat d’enviament:

EVS- Coordinator: Ana Maria Gongadze | Email: info@catalunyavoluntaria.cat
IE Ref: 2016-1-ES02-KA110-007958 | PIC: 948208272