Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Els seminaris i cursos de formació van adreçats a totes aquelles persones, majors de 18 anys, que actualment siguin, o hagin estat, membres actius d’entitats no lucratives i del tercer sector, voluntaris o assalariats, amb interès en desafiar al seu treball i estils de vida.

Formació –YOUth on Board -1 participant

Del 18 al 24 de novembre de 2018 a Bystrzyca Kłodzka, Polònia. Formació per compartir idees, bones pràctiques i estratègies per elaborar una feina més completa, més segura i més accessible per a totes aquelles persones joves que vulguin participar en aquest tipus de programes. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Formació -Let’s Talk about it -2 participants -Properament més info!

Del 22 al 30 de novembre de 2018 a Vukovar, Croàcia.

Contact Making Event -Come Together for future opportunities -2 participants 

Del 5 a l’11 de desembre de 2018 a Thessaloniki, Grècia. El projecte pretén crear i estimular futures col·laboracions entre els participants i construir una xarxa sòlida d’associacions europees que els permeti desenvolupar projectes comuns sobre el tema de l’ocupabilitat i la participació dels i les joves. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Seminari -Making youth Glocal actors -2 participants -Properament més info!

Del 9 al 17 de desembre de 2018 a Cascais, Portugal.

Els intercanvis juvenils s’adrecen als joves d’entre 18 i 25 anys (a excepció del cap de grup, pel qual el límit d’edat és 35 anys) interessats en els temes de l’intercanvi. Els participants conviuen durant uns dies fent activitats, tallers, jocs, en torn una temàtica concreta per afavorir el coneixement de les diferents cultures.

Intercanvi Juvenil – Race Privilege  – 5 participants i un/a cap de grup 

Del 4 al 12 de desembre de 2018 a Holten, Països Baixos. Per obtenir una millor comprensió de l’origen dels privilegis i aprendre a identificar privilegis en general, d’ètnia o origen, i entre d’altres privilegis interseccionats. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

El Servei Voluntari Europeu -SVE va dirigit a totes les persones joves d’entre 18 i 30 anys. El voluntari/a realitzarà una estada en una entitat situada en un altre país d’Europa, durant un període d’entre 2 setmanes i 12 mesos.

Projectes aprovats:

Servei Voluntari Europeu – Hands on 1 voluntari/a 

De l’1 de novembre 2018 al 30 d’agost de 2019 (10 mesos) a Kaišiadorys, Lituània. La persona voluntària participarà en diverses activitats i jocs juntament amb els infants. Ajudarà i organitzarà diferents tallers d’artesania, com papiroflèxia, ceràmica, cosir, figures de fang, titelles de teatre, etc. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – SEEDS community solutions for an eco-conscious village -1 voluntari/a

De l’1 de novembre 2018 al 30 de juliol de 2019 (10 mesos) a Setúbal, Portugal. Projecte educatiu que aborda: activitat hortícola sostenible, gestió de residus orgànics, reutilització de residus inorgànics, gestió correcta de l’aigua i sòls, pràctiques correctes i sostenibles dels aliments, sistema agroalimentari i biodiversitat. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Kaunas Natural Park  -1 voluntari/a

De l’1 d’abril 2019 al 27 de setembre de 2019 (6 mesos) a Kaunas, Lituània. Les persones voluntàries seran les assistents dels especialistes de la natura, geografia, gestió, turisme i història del parc. Aquí trobaràs més informació!


Demana’ns més info! Pots enviar la teva sol·licitud (currículum i carta de motivació, tots dos en anglès) per qualsevol dels projectes mencionats a: info@catalunyavoluntaria.cat

La FCV farà arribar les candidatures a les entitats d’acollida, qui faran la selecció de les persones voluntàries.

Dades de la FCV com entitat d’enviament:

EVS- Coordinator: Ana Maria Gongadze | Email: info@catalunyavoluntaria.cat
IE Ref: 2016-1-ES02-KA110-007958 | PIC: 948208272