Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Els seminaris i cursos de formació van adreçats a totes aquelles persones, majors de 18 anys, que actualment siguin, o hagin estat, membres actius d’entitats no lucratives i del tercer sector, voluntaris o assalariats, amb interès en desafiar al seu treball i estils de vida.

Formació – Action lab -Creativity and innovation in Peacebuilding -2 participants -COMPLET

Del 16 al 24 de maig 2018 a Krusevac, Sèrbia. Accions de sensibilització, culturals i d’incidència pública en motiu de la European Peace Action Week. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció

Els intercanvis juvenils s’adrecen als joves d’entre 18 i 25 anys (a excepció del cap de grup, pel qual el límit d’edat és 35 anys) interessats en els temes de l’intercanvi. Els participants conviuen durant uns dies fent activitats, tallers, jocs, en torn una temàtica concreta per afavorir el coneixement de les diferents cultures.

Intercanvi Juvenil – Diversity In Visual Arts vol. 2 – 4 participants i un/a cap de grup  -COMPLET

Del 15 al 27 de juny de 2018 a Thessaloniki, Grècia. L’objectiu de l’intercanvi és apropar a les i els participants al col·lectiu LGTBI+, parlar sobre els seus drets i les seves necessitats. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a participant, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i el VÍDEO promocional!

Intercanvi Juvenil – Adarró fa més de 2500 anys  – 7 participants i un/a cap de grup -Properament més informació!

Del 7 al 15 d’agost de 2018 a Vilanova i la Geltrú. Té com objectiu aprendre a aprofitar els recursos naturals del territori i conèixer el món de la permacultura.

El Servei Voluntari Europeu -SVE va dirigit a totes les persones joves d’entre 18 i 30 anys. El voluntari/a realitzarà una estada en una entitat situada en un altre país d’Europa, durant un període d’entre 2 setmanes i 12 mesos.

Projectes aprovats:

Servei Voluntari Europeu – Euro Works – 3 voluntaris/es

De l’1 d’agost de 2018 al 31 de juliol de 2019 (12 mesos) a Preston, Regne Unit. Creativity Works Preston és un centre de formació i ocupabilitat per a joves i adults, que prioritza l’aprenentatge alternatiu i experiencial sobre l’educació formal. Les persones voluntàries hauran de donar suport al procés de desenvolupament i acompanyament dels i les alumnes. Aquí trobaràs més info!

Servei Voluntari Europeu – Young Urban Media Makers – 1 voluntari/a 

De l’1 de setembre de 2018 al 31 d’agost de 2019 (12 mesos) a Marsella, França. Es preveu que la persona voluntària pugui participar i desenvolupar diverses activitats: Facilitació de tallers educatius sobre mitjans, periodisme ciutadà, cultures digitals, vídeos i so. Desenvolupament d’un Medialab: laboratori ciutadà per a la producció, investigació i divulgació de projectes culturals. Producció de creacions audiovisuals i digitals. UrbanProd produeix pel·lícules, vídeos curts, documentals, àudio … per a diversos socis. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Volunteering for Change 11th – 1 voluntari/a 

De l’1 d’octubre de 2018 al 31 d’agost de 2019 (11 mesos) a Flaxley, Regne Unit. Aquest projecte es centra en fer activitats en l’àmbit de la jardineria i horticultura, ajudar en les tasques diàries de la casa, esdeveniments, ajudar a la cuina, teatre, entre d’altres. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Kaunas Natural Park  -1 voluntari/a

De l’1 d’abril al 27 de setembre de 2019 (6 mesos) a Kaunas, Lituània. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Hands on 1 voluntari/a -Properament més informació!

De l’1 de setembre de 2018 al 31 d’agost de 2019 (12 mesos) a Kaišiadorys, Lituània.

Servei Voluntari Europeu – Action information -1 voluntari/a -Properament més informació!

De l’1 d’octubre de 2018 al 31 d’agost 2019 (11 mesos) a Lebork, Polònia.


Demana’ns més info! Pots enviar la teva sol·licitud (currículum i carta de motivació, tots dos en anglès) per qualsevol dels projectes mencionats a: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat

La FCV farà arribar les candidatures a les entitats d’acollida, qui faran la selecció de les persones voluntàries.

Dades de la FCV com entitat d’enviament:

EVS- Coordinator: Lorena Gaona | Email: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat
IE Ref: 2016-1-ES02-KA110-007958 | PIC: 948208272