Una de les millors experiències de la meva vida

Barcelona, Gener 2018

Ara just farà pràcticament 1 any que un amic em va parlar sobre el que era un EVS, era totalment desconegut per a mi, però sense pensar-ho massa em vaig animar a anar a una reunió a la FCV, (Vaig pensar… “Realment no perds res per escoltar, ves!”). Doncs bé, dit i fet vaig  anar i només acabar la reunió tenia clar que era una cosa feta a mida per mi, i el més important, arribava en un moment de la meva vida en el qual podia fer-ho (ja que cert és, que no sempre tens aquesta disponibilitat, per les raons que siguin).

Sense pensar-ho massa, em vaig tirar a la piscina, i sense donar-me compte, un mes després estava en un avió de camí a Turquia.
Sé que totes les coses que us diré ara sonen a tòpic, sonen a que m’han obligat a escriure-ho…

Però no, aquest EVS ha sigut probablement una de les millors experiències de la meva vida.

He  millorat molt com a persona, he millorat a nivell laboral, he millorat molt el meu anglès, he conegut moltíssima gent interessant i tinc amics per tota Europa, he viatjat, i fins i tot he trobat l’amor…

Què més puc demanar? Doncs l’únic que m’agradaria és que aquestes línees, serveixin per més gent indecisa com jo, i pugueu gaudir d’aquesta gran experiència que ha canviat per complet la meva vida.

Evidentment, també hi ha hagut algun moment dur, enyorança a família i amics… Però la balança esta totalment decantada per lo positiu, comparat amb aquestes petites coses negatives.

Trobeu un projecte amb el que us sentiu identificats i cregueu que podeu aportar i no perdeu temps, teniu fins els 30 anys!

Moltes gràcies a la FCV per brindar-me aquesta oportunitat i molts ànims en aquesta gran tasca que feu.

Feliços 10 anys i per molts més!

Alex.

Comments are closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies