El final del viatge d’una sèrbia a Barcelona

Estem aquí, al final d’aquest viatge. Encara no me puc creure que tot hagi passat tan ràpid i lent alhora. Han transcorregut 9 mesos increïbles, difícils, amb baixades, meravellosos, a vegades frustrants, però en la major part feliços i suggeridors. Ja no sóc la mateixa que va arribar a Barcelona el setembre del 2016.

Vaig arribar a la expectativa més gran,  quelcom increïble, tenint en compte que no esdevé sovint i que la meva era tan grossa e imprecisa que fins i tot no estava segura de que funcionés. Seré completament honesta: endevinar allò que volia fer relacionat amb la meva carrera professional i la meva vida era una expectativa prou gran. Ja havia trobat la resposta o al menys el seu principi. Vaig adonar-me que m’agradava la educació no reglada i la creativitat que exigeix transmetre missatges importants. D’aquesta manera, en fer SVE en la FCV he tingut l’oportunitat de provar-me a mi mateixa en el terreny de l’assessorament i em sento molt agraïda ja que m’ha donat confiança en mi mateixa i motivació per continuar la meva formació en aquest àmbit.

sve-aleks (1)En el decurs d’aquest camí he conegut molta gent interessant i suggeridora, amb qui espero mantenir el contacte durant un temps llarguíssim. He après una mica de català i he millorat el meu espanyol, he passejat pels mercats i a ballar cada cap de setmana, m’he emportat el pícnic als parques més bonics de Barcelona, he trobat el que m’agrada i el que no, he conegut on comença i on acaba el meu confort, he millorat i he continuat definint  els meus propis límits. He après a controlar el meus conflictes i a no defugir d’ ells, i m’ he enamorat de la consolidació de la pau i de la educació per la pau.

“Fes-ho, avança, però estiguis preparat per treballar las teves pròpies pors, límits, bloquejos mentals, prejudicis, expectatives i actituds!”. Aquest és l’únic consell que us dono a aquells que estiguin pensants en fer SVE. Perquè el mes important d’ un SVE es com decideixes canviar i experimentar-ho.

Veiem ara cap a on em porta la vida. Gràcies FCV i Barcelona per aquesta experiència increïble.

Aleksandra Stojanovic

Comments are closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies